Tuesday, March 15, 2011

basketball ROCKS BBEH :)


okay nak cerita, ttbe teringat pasal basketball :) dh lama ingt dh tp lupa nak tulis :p hha.
basketball is my PASSION :)
haha, tulis BESAR BESAR bg org nampak :p
okay this is my old team but they will REMAIN in my heart forever :D



dieorg semua ni hebat :D i LOVE LOVE LOVE them ! :)
we went through a lot together, 
we play hard,
sing loud, 
dance at the court,
and even fight among each other 
BUT
that's wht makes us stronger and more closer :)

masa game tu, semua cuak :p haih, masa tu lah sakit perut lah, dahaga lah, pening lah :p haha, lawak btol. lpstu masa game start first2 tu semua cuak, main tunggang langgan tp dh lama tu semua tunjuk hebat dah, cehceh :p haha, then game ke dua lagi lah, paksyed jd harimau marah marah kteorg :p haha ! macam macam :D tp it was really fun. dh lah malam tu kteorg hang out :) pegi sana sini buat gila, gelak kuat kuat :D yeah ! i  miss those times tp nak buat mcm mana, rezeki tk de and maybe next time kita bertemu lagi :)
INSYAALLAH :)
AFTER GAME :)
BASKETBALL RING <3
LEPAS DGN PENGAWAS APA TAH :P
GIRLS TEAM :)
HANG OUT :D
BUAT GILA DEKAT KEDAI :D
MY BESTFRIENDS :)
I HEART THEM <3





No comments:

Post a Comment